Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Caleido Arabika- és Ganoderma kávé 100 g

3.590 Ft (2.827 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A Caleido Arabika- és Ganoderma kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biotermesztésű 100% arabica instant (azonnal oldódó) kávét és  20% Ganoderma Lucidum gombát tartalmaz.

Gyártó cikkszám: 5999886305024
Cikkszám: NDTR-0502
Elérhetőség: Raktáron
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Leírás és Paraméterek

Caleido Arabika- és Ganoderma kávé 100 g

 

 

A Caleido Arabika- és Ganoderma kávé, méltányos kereskedelemből (Fair Trade) származó első osztályú biómesztésű 100% arabica instant (azonnal oldódó) kávét és  20% Ganoderma Lucidum gombát tartalmaz.

30% poliszacharid tartalommal.

Ízében és a szervezetre gyakorolt pozitív élettani hatásaiban is kiváló.

Tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására: javíthatja a vérkeringést és a sejtek minőségét.

Lehetővé teheti, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javíthatja a gyenge fizikai állapotot és erősítheti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, amelyeknek kiváltó oka a rossz vérkeringés. Segíthet az egészség megőrzésében. Különösen hangozhat, hogy a ganoderma kétirányú hatással rendelkezik. Azaz emelheti és csökkentheti is a vérnyomást. Mivel a ganoderma harmonizálja a szervezet funkcióit. fokozza annak természetes öngyógyító képességét, ezáltal erősítheti az immunrendszert.

Érdekességek: Az orvoslásban már kb. 4000 éve használják. Például Kínában a császárok eledelének nevezték és még a ginsengnél is értékesebbnek tartották. Ritka, nehezen fellelhető és kiemelkedő hatású gyógynövényként akkoriban csak uralkodók juthattak hozzá. Mára szinte minden ganodermára vonatkozó korabeli leírást modern, tudományos tanulmányokkal is alátámasztottak, igazoltak.

Ebből a nálunk is élő, de a mérsékelt övben mindenütt elterjedt gombából Kínában gyógyító „gombateát” főznek. A Távol-Keleten ennek az Európában még alig hasznosított fajnak a gyógyászati célra történő mesterséges termesztésével is foglalkoznak. Feltétlen említést érdemel, hogy Japánban a poliszacharidok egyik hatóanyaga regisztrált, hivatalosan alkalmazott tumor-ellenes gyógyszer.

Mivel a ganoderma lucidum nevű gombából készült por fogyasztása pl. tea vagy kávé formájában tartalmazza ezt a hatóanyagot, ezért használata hasznos lehet a daganatban szenvedők gyógyulásának elősegítésében és életminőségük javításában. Ez az úgynevezett „első gyógyszer”, mely még hosszútávon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást.